Ljusens specialfärger

Hej!

Så var det tid att kolla på specialfärgerna inom ljusmagi, särskilt metallfärgerna.

Idag kollar vi på specialfärger som Guld, Silver, Brons, Turkos, och Rosa

Guldfärgade Ljus används vid meditationer där vi vill komma i kontakt med vårt allra högsta jag och med våra skyddsandar. Förutom att gynna den universella visdomen är det en färg för framgång, överflöd, rikedom och värdslig såväl som andlig makt. Meditera med guldljus för att hitta tillbaka till din sanna livsväg som ger dig sann framgång och glädje.

Silverfärgade Ljus är det astrala planets ljusfärg, silver är gynnsamt vid astrala resor, kontakt med förfäderna, och spirituell rening. Tänd silverfärgade ljus då du ska spå framtiden eller se det förgågna.

Bronsfärgade Ljus är affärsvärldens ljus, för att göra kloka investeringar och för att klättra på karriärsstegen är det bronsljus som gäller. Även inför förhandlingar är det gynnsamt att meditera med dem. Ledarskap, multi-kulturell smidighet och positiva relationer både privat och arbetsmässigt gynnas av brons.

Turkosfärgade ljus är andliga, mjuka och känslomässiga ljus. De skänker medkänsla och harmoni och hjälper till att medla vid missförstånd och konflikter. För att upptäcka sanningar på ett skonsamt sätt är turkosa ljus bra att meditera med.

Rosa Ljus representerar förälskelsen och den romantiska kärleken framför allt. Även för vänskap, tillit, känslighet och för att öppna sitt hjärta är rosa bra. I ljusmagi används rosa vid healing av känslor samt ande – och är allra bäst för att läka sitt inre barn och gamla trauman.

Låt höstmörkret lysas upp av alla era ljus,

Beth