Vinterdrömmar

Vad passar bättre nu en bit in på det nya året än lite hederlig drömmagi? Jag tänkte dela en drömbesvärjelse och ett insomningsknep här med er, för att ni ska kunna drömma era vackra vinterdrömmar i nattens djupa mörker.

Se in i framtiden

Vill du kunna se in i framtiden för det kommande året i dina drömmar?

Först och främst – skapa en avkopplad atmosfär. Tänd ljus, sätt på avkopplande musik. Rena en citrin, och håll den mellan dina handflator, medan du tyst upprepar följande:

“Stone of wonder, stone of might
Stone that shines deep in the night
Shine into the future deep
And bring visions while I sleep”

Håll kvar den tills den börjar pulsera mjukt, därefter lägger du den under din huvudkudde. Drick en kopp te eller choklad, varva ner. När du sen går till sängs kommer du att drömma livligt, se till att ha en drömjournal tillgänglig då du vaknar då drömmarna du drömt ger ledtrådar till det kommande årets händelser då du tolkar dem. Tack för ramverket till denna drömbesvärjelse, Alysia.

Liten sömnhjälp

Tillhör du skaran av de som har svårt att somna? Blanda 10 droppar var av eterisk olja på lavendel och eterisk olja på mynta i ½ dl olivolja. Smörj fötter, handleder, bröstkorg och hals med blandningen innan du går till sängs. Lägg dig ner, slut ögonen och visualisera att du ligger på en äng av blommande lavendel och kikar upp på molnen. Låt de skiftande formerna av molnen sakta föra dig in i en lugn behaglig avkoppling som därefter övergår till sömn.

Då återstår det bara att önska en god natts sömn!

Dröm söta drömmar,

Elisa