Res i tanken

Hej igen,

Idag vill jag följa upp med lite konkreta tips på hur man kan resa och utforska världen trots coronarestriktionerna som fortfarande hänger över oss. I den här bloggen ska jag koncentrera mig på visualiseringstekniker för att manifestera sin drömresa på pappret först, till verklighet sedan.

Finns det något bättre än att resa? Möjligen att planera resan! Jag rekommenderar er att läsa på om ett resmål som ni drömmer om, och sedan sätta igång att manifestera!

Ta ett A3 ark och hitta bilder på sånt som du vill ha som ingredienser på din resa i tidningar eller skriv ut från internet. Vill du ha palmklädda stränder, en myllrande stadsmiljö, lugn framför en öppen eld i en skogsstuga? En bild säger mer än tusen ord, och då du hittar den perfekta bilden på vad du söker klistra in den på din A3. Var kreativ – rita egna symboler och ramar på pappret. Drömmer du om en semesterromans – klistra upp en bild på ett par som går hand i hand på en strand och rita ett hjärta som ram.

Lägg in dina drömmar och känslor i collaget och häng sedan upp det eller ta fram det och titta på det ofta. Varje gång du ser på det kommer känslan att göra sig påmind, och det är första steget mot manifestering post-corona.

Trevlig resa,

Elisa