Allhelgona är här!

Hej,

Allhelgonahelgen är här, och i år är de magiska energierna extra starka eftersom fullmånen infaller på samma dag. Slöjan mellan den andliga och den världsliga dimensionen är florstunn, vilket gör att denna allhelgonadagen ger en extra stor chans för upplevelser av den andra sidan – eller av vår egen intuitiva sida. Fullmånen belyser aspekter av våra liv som vi i vanliga fall blundar för, och öppnar vår intuition för vägledning från tidigare generationer, förfadersandarna kan visa oss vägen lättare tack vare de gynnsamma omständigheterna.

Tänd ett ljus ikväll, minns de som kommit före, meditera på deras liv och hur det ledde fram till att just du kom till och känner jorden under dina fötter på din livsstig. Känn förfädernas beskydd och ledsagning och är det molnfritt – ta tillfället i akt att spå i månvatten.

Ta en svart skål och fyll den med vatten, sätt dig så månen reflekteras på vattenytan och se ner i skålen. Var uppmärksam på rörelser i vattnet och främst på de tankar och känslor som ritualen väcker inom dig själv. Skriv gärna ner dina infall.

Önskar er en givande Samhain,

Beth