Skriet från vildmarken

Ett skri från vildmarken – ett välkomnande till min blogg om den andliga resan, er och min egen. Mina andliga guider inspirerade mig till att skapa en blogg, under en meditation kände jag ett starkt kall att skriva om livets mysterier och vardagsmagi, om naturens krafter och själens längtan.

Det första inlägget – det första steget, det steg vi alla måste ta oavsett vad vi påbörjar. Det steg som är förknippat med en viss ängslan för vägen som ligger framför oss men också med en förväntan, försiktig glädje och ett nyfiket pirr i magen.

Jag vill bidra med att göra en skillnad genom att använda mina gåvor, både på linjen och genom mitt bloggande. När vägen delar sig och du är osäker, när själen är trött eller vilse, när oförutsedda utmaningar lägger hinder på din stig vill jag vara din vandringsstav, ditt stöd att prova hållbarheten på marken framför dig, elden som sprider ljus, värme och som skrämmer bort rovdjuren i din natt.

Elden blir också det första av de fyra elementen som jag skriver om i mitt nästa inlägg. Tills dess önskar jag dig en säker färd.

Beth