Relationer med det själsliga bandet.

Alla människor går och bär på en längtan efter en själslig gemenskap, eller som man säger i vardagligt tal den rätte som sen varar livet ut. Det handlar ju inte då bara om längtan efter en partner utan detta är kraftfullare detta är en längtan som går djupare det handlar om det själsliga bandet.

När mötet väl sker så är det något speciellt som händer energimässigt och det kommer en period då allt svävar runt på rosa moln, detta varar ju inte i evighet utan snart kommer rädslorna in åtminstone ena parten, men det kan också vara båda. Dessa rädslor dyker upp för att ni hör i hop och plötsligt påminns man av den smärta och de svek man har i sin ryggsäck och det kommer för att man plötsligt är rädd att bli sviken och förlora denna person som gör dig komplett.

Relationer med det själsliga bandet bär ofta på många prövningar där den ena flyr och den andre jagar men det handlar ofta om samma rädsla och det är rädslan att bli övergiven lämnad och sviken, men man hanterar rädslan olika. Men hur lång tid det än tar innan man övervunnit sin rädsla och gjort förändringar som behövs så kommer ni komma tillbaka till varandra och leva i den sanna kärleken och dela livsvägen resten av ert jordeliv.