Kaffe, är mycket mer än bara kaffe

Beroende på vad du har i ditt kaffe attraherar du olika saker så om det är lite kinkigt och jobbigt i ditt liv så kan du bara ändra på vad du har i ditt kaffe eller inte.

Om du dricker svart kaffe, så får du i dig ren energi som kommer resultera i handling och som person så gillar du ärlighet och har väldigt svårt för halvsanningar. Du älskar att utmanas och du älskar att vinna.

Om du bara har mjölk i kaffet så behöver du kärlek eller vill ha kärlek, så med andra ord ju mer mjölk du har i ditt kaffe desto mer kärlek behöver du. kaffe och mjölk tillsammans skapar en explosiv magisk och andlig kraft som kan vara lite farlig om man inte lärt sig att älska sig själv så denna kombination skall du använda klokt.

Kaffe med socker är en väldigt energimässigt passande kombination som ger oss kraften att gå vidare och om du föredrar att dricka kaffet med socker, då vill du leva livet fullt ut och hitta det snabbaste och enklaste sättet att fixa dina problem.

Jag har här valt ut de vanligaste tillsatserna till kaffet, men i min mormors bok finns det många fler smaksättare i kaffet men de kommer i kommande inlägg.