En liten träfigur

En liten träfigur som gått i arv, den har nog en hel del att berätta, en lång historia och det mest spännande är att andar talar  genom den.

Jag sitter ofta och tittar på den, gnider in den med olika oljor och håller den vid liv, den ser inte mycket ut för världen, men bär på enorma krafter och jag känner att min mormor är i den och skyddar mig. Jag talar med den och den leder mig. Ännu har jag inte använt den i mitt arbete, då jag är osäker på den, när det gäller att spå andra, men jag skall läsa i mormors bok som är väldigt tjock och nästan otydbar, men någonstans står det nog vad denna lilla träfigur kan användas till i mitt arbete, då den absolut hjälper mig i min vardag.

När jag sitter och gnider in den med olja så brukar jag se min närmaste framtid, fast väldigt snabbt, så den är ju väldigt kraftfull.

Så nu återgår jag till mormors stora bok och återkommer när jag vet mer.