Magi är riktade energier

Magi är en kraft utanför naturens lagar och den kan förändra och påverka händelser på ett sätt som inte kan förstås eller förklaras vetenskapligt. nu tänker jag förklara lite om magi som faktiskt alla kan utföra. om du vill bli mer kraftfull i din magi så skall jag nu räkna upp de grundläggande verktyg som man använder.

Det som används är energi, ritualer, symboler och mycket mer, men det är viktigt att ständigt öva på just ritualer, tag med symboler i dina ritualer specifika för just dig, jag använder mig gärna av trollspö, fjädrar rökelser och ljus. men de vanligaste symbolerna man använder i ritualer är pentagram, det är en femuddig stjärna där varje udd representerar de fem elementen som är Jord, luft, vatten, eld och ande används för att fokusera och rikta energi, det finns många vanliga symboler, man kan använda.

Magi handlar om att arbeta i flödet av energier allt handlar om att rikta energierna för att få önskat resultat, det skapas i samarbete med universum och andliga guider, det handlar om att förändra både inre och yttre skeenden så de passar bättre för just dig.