Elisa

Välkommen till min blogg!

Jag kände ett starkt kall att skriva om livets mysterier och vardagsmagi, och så kom min blogg till.

Den kommer att beröra många dimensioner och traditioner av det som många kallar new age, men med en grund i närheten till naturen, livets flöden och shamanska traditioner.

Mina förmågor har gått i arv många generationer bakåt, med rötterna i Tornedalen och Finland har jag både den samiske nåidens kall och Svedjefinnarnas klarsyn och magi.

Jag arbetar som klarsynt över telefon – där hjälper jag dig gärna personligen med alla livets frågor, stora som små, värdsliga som andliga. De flesta frågor har många skikt och jag hjälper dig både att se roten till att frågan uppstått och ger dig verktyg att bemöta det som behöver tas itu med, verktyg som du kan använda även efter vårt samtal.

När jag jobbar via telefon är mitt huvudsakliga verktyg tarotkort, jag upplever att de snabbast ger mig en överblick över situationens praktiska aspekter som min intuition meddelar mig.

Jag jobbar även med healing, utdrivning, husrening, soulretrival, vardagsmagi samt kraftdjursarbete.
Jag tar endast i vissa fall på mig att finna borttappade saker, försvunna personer och bortsprugna djur.
Denna typ av arbete gör jag inte under samtalets gång, utan vi kommer överens om arbetets tidspunkt och ifall du ska återkomma, därefter ägnar jag lite tid åt att tona in mig på energierna tillsammans med dig över telefonen samt ställer lite klargörande frågor så jag kan ladda den runa jag använder vid arbetet jag gör senare.

Ur vildmarkens styrka,
Elisa